Šta nudimo

Više o našim uslugama

Zahvaljujući našoj stručnosti, zajedno sa temeljitim i posvećenim pristupom poslu, možemo Vam osigurati kvalitetno web rješenje bazirano na specifičnim potrebama Vašeg posla.

Izrada web stranice

Naša web rješenja su moderna, prilagodljiva za svaki uređaj. Stranice koje napravimo su brze, interaktivne, a u isto vrijeme jednostavne i pregledne. Također, radimo višejezične stranice ukoliko je potrebno.

Izrada web trgovine

Vaša internet trgovina je mjesto koje je otvoreno 24/7. Radi dok Vi spavate, a ni lokdaun joj ne smeta. Osim toga, dobijate veći broj kupaca, jer geografski nije ograničena, a sve je veći broj ljudi voli da kupuje online.

Razvoj aplikacija

Možemo kreirati za Vas kvalitetne aplikacije za potpunu digitalizaciju Vašeg poslovanja. Naše aplikacije vam mogu olakšavati svakodnevno poslovanje u smislu uštede vremena, energije, novaca, prostora i slično.

Grafički dizajn

Nudimo širok spektar usluga u grafičkom dizajnu kako bismo poboljšali poslovno oglašavanje i stvorili jedinstveni vizuelni identitet Vaše kompanije. Učinkovit grafički dizajn može dati najbolje od Vašeg oglašavanja.

Digitalni marketing

Pomoći ćemo Vam u izradi svega što je potrebno za Vaše primijećeno prisustvo u društvenim medijima i na društvenim mrežama. Ovaj način predstavljanja je vrlo efikasan i ne smijete sebi dozvoliti da ne iskoristite njegove prednosti.

Podrška i održavanje

Brzo ćemo odgovoriti na Vaše upite i nećemo Vas staviti na čekanje. Rado ćemo Vam pružiti pomoć i održavanje softvera. Pripremit ćemo upute u video i tekstualnom formatu, a možemo dogovoriti i sesiju uživo ukoliko se ukaže potreba.

Spremni za saradnju?

Želite li da Vaša web stranica ili aplikacija bude naš sljedeći projekat? Imate još pitanja za koja trebate pojašnjenja?